JASMINKO HUSEINĆEHAJIĆ, ONKOLOGIJA, BOSNA - Acıbadem Healthcare Services (BA)
JASMINKO HUSEINĆEHAJIĆ, ONKOLOGIJA, BOSNA

JASMINKO HUSEINĆEHAJIĆ, ONKOLOGIJA, BOSNA

Došao sam u bolnicu Acibadem Maslak, kako bih našao lijek za rak pluća koji sam imao. Odlučio sam da se prijavim u bolnicu Acibadem sa preporukom mog prijatelja koji je tu bio liječen ranije. 

Bio sam impresioniran Acibademom od prvog dana kad sam sletio na aerodrom, od trenutka od koga mi je ozbiljno, ljubazno i vrlo stručno osoblje poželjelo dobrodošlicu i taj mi je utisak ostao do posljednjeg dana, kad sam bio otpušten iz bolnice.

Bio sam zadivljen, posebno dobrotom velikog gospodina, profesora.dr Enisa Özyar-a, koji je podjednako bio jako profesionalan i vrlo ljubazan prema nama.

Za vrijeme dok je trajalo moje liječenje tehnologijom radioterapije “Trilogija” i radiohirurškim sistemom CyberKnife (kibernetički nož), imao sam prilike da vidim da je bolnica Acibadem opremljena sa najnaprednijom tehnologijom.

Bio sam jako sretan i osjećao sam se sigurno, jer je dr Enis Özyar bio uz mene čitavo vrijeme mog liječenja i boravka u bolnici.

Druga stvar koja me je jako oduševila je da, iako je moje liječenje završeno, mogu kontaktirati bolnicu Acibadem kad god mi treba vaše mišljenje. To pokazuje koliko ste vi bavite zdravljem svojih pacijenata.

I konačno, želio bih se zahvaliti svima vama na tome što sam se mogao vratiti u svoju zemlju odmah, 2 dana nakon završetka mog liječenja, kao zdrav čovjek, te što sam mogao nastaviti sa svojim poslom jači, motiviraniji i sretniji.

Želio sam izraziti svoju vječnu zahvalnost profesoru Enisu Özyar-u i svima vama.

Srdačan pozdrav i sve najbolje,

arhitekta Jasminko Huseinćehajić

TRETMANI

TEHNOLOGIJA

ACIBADEM

×
Search