» Odricanje odgovornosti

Acibadem Information Office Dusseldorf: +49 157 365 635 04

Acibadem Information Office Berlin: 49 157 833 433 07

Odricanje odgovornosti

ACIBADEM SAĞLIK HİZMETLERİ VE TİCARET A.Ş. garantuje da će ova web stranica biti ažurirana i tačna. Ako ipak primjetite išta što je netačno ili zastarjelo, cijenili bismo da nam date do znanja. Molimo da naznačite gdje na web stranici ste primjetili tu informaciju. Mi ćemo to pogledati što je prije moguće. Molimo, pošaljite svoj odgovor putem emaila na: moc.medabica@lanoitanretni.

Odgovori i istrage o privatnosti koje se podnose e-poštom ili korištenjem web obrasca tretiraće se na isti način kao i pisma. To znači da možete očekivati odgovor od nas najkasnije u roku od jednog mjeseca. U slučaju složenih zahtjeva, javićemo Vam u roku od jednog mjeseca ako nam zatreba najviše tri mjeseca.

Svi lični podaci koje nam date u kontekstu Vašeg odgovora ili zahtjeva za informacijama biće korišteni samo u skladu sa našom izjavom o privatnosti.

Sva prava intelektualnog vlasništva na sadržaje na ovoj web stranici su stavljena u ACIBADEM SAĞLIK HİZMETLERİ VE TİCARET A.Ş..

Kopiranje, diseminacija i bilo koje drugo korištenje ovih materijala nije dozvoljeno bez pismenog dopuštenja od ACIBADEM SAĞLIK HİZMETLERİ VE TİCARET A.Ş., osim i samo u onom slučaju ukoliko je drugačije određeno propisima obaveznog prava (kao što je pravo na citiranje), osim ako specifični sadržaj ne nalaže drugačije.

Ako imate bilo kakva pitanja ili probleme sa pristupačnosti web stranice, molimo ne ustručavajte se da nas kontaktirate.

TRETMANI

TEHNOLOGIJA

ACIBADEM

×
Search