Izjava o privatnosti (EU) - Acıbadem Healthcare Services (BA)

Izjava o privatnosti (EU)

Ova izjava o privatnosti je posljednji put ažurirana na 07.03.2024 i odnosi se na građane i pravne stalne stanovnike Evropske Ekonomske Regije i Švajcarske.

U ovoj izjavi o privatnosti objašnjavamo šta radimo sa podacima koje dobijamo o vama putem https://acibadem.ba. Preporučujemo da pažljivo pročitate ovu izjavu. U našoj obradi poštujemo zahtjeve zakonodavstva o privatnosti. To između ostalog znači da:

 • jasno izlažemo svrhe za koje obrađujemo lične podatke. Ovo radimo ovim Izjavama o privatnosti;
 • cilj nam je ograničiti naše prikupljanje ličnih podataka samo na lične podatke potrebne za legitimne svrhe;
 • mi prvo tražimo vašu izričitu saglasnost za obradu vaših ličnih podataka u slučajevima koji zahtijevaju vaš pristanak;
 • poduzimamo odgovarajuće sigurnosne mjere kako bismo zaštitili vaše lične podatke i također to zahtijevamo od stranaka koje obrađuju lične podatke u naše ime;
 • poštujemo Vaše pravo na pristup Vašim ličnim podacima ili da ih ispravimo ili izbrišemo, na Vaš zahtjev.

Ako imate bilo kakva pitanja, ili želite znati koje tačno podatke čuvamo od Vas, molimo Vas da nas kontaktirate.

1. Svrha, podaci i period zadržavanja

Možemo prikupljati ili primati lične podatke u više svrha povezanih sa našim poslovanjem, što može uključivati sledeće: (kliknite za više)

2. Kolačići

Naša web stranica koristi kolačiće. Za više informacija o kolačićima, molimo Vas da se obratite našoj Politika kolačića

3. Praksa otkrivanja

Otkrivamo lične podatke ako se od nas zahtijeva zakon ili sudski nalog, kao odgovor organu za provođenje zakona, u mjeri u kojoj je to dozvoljeno drugim odredbama zakona, za pružanje informacija ili za istragu o pitanju koje se odnosi na javnu sigurnost.

Ako je naša web stranica ili organizacija preuzeta, prodana ili uključena u spajanje ili akviziciju, vaši podaci mogu biti otkriveni našim savjetnicima i svim potencijalnim kupcima i bit će proslijeđeni novim vlasnicima.

Sa Google-om smo zaključili Ugovor o obradi podataka.

4. Sigurnost

Predani smo sigurnosti ličnih podataka. Poduzimamo odgovarajuće sigurnosne mjere da ograničimo zloupotrebu i neovlašten pristup ličnim podacima. To osigurava da samo potrebne osobe imaju pristup vašim podacima, da je pristup podacima zaštićen, te da se naše sigurnosne mjere redovno pregledaju.

5. Web stranice treće strane

Ova izjava o privatnosti se ne odnosi na web stranice trećih strana povezane linkovima na našoj web stranici. Ne možemo garantovati da ove treće strane rukuju vašim ličnim podacima na pouzdan ili siguran način. Preporučujemo da pročitate izjave o privatnosti ovih web stranica prije upotrebe ovih web stranica.

6. Amandmani na ovu izjavu o privatnosti

Zadržavamo pravo da napravimo amandmane na ovu izjavu o privatnosti. Preporučuje se da redovno konsultujte ovu izjavu o privatnosti kako biste bili svjesni bilo kakve promjene. Osim toga, aktivno ćemo vas obavijestiti gdje god je to moguće.

7. Pristupanje i izmjena vaših podataka

Ako imate pitanja ili želite znati koje lične podatke imamo o Vama, molimo Vas da nas kontaktirate. Možete nas kontaktirati koristeći informacije u nastavku. Imate sljedeća prava:

 • Imate pravo da znate zašto su potrebni vaši lični podaci, šta će biti sa njima, i koliko dugo će se zadržati.
 • Pravo na pristup: Imate pravo pristupa vašim ličnim podacima koji su nam poznati.
 • Pravo na ispravak: imate pravo dopuniti, ispraviti, obrisati ili blokirati vaše osobne podatke kad god želite.
 • Ako nam date vašu saglasnost za obradu vaših podataka, imate pravo da opozvate tu saglasnost i da vaše lične podatke obrišete.
 • Pravo na prijenos vaših podataka: imate pravo zatražiti sve vaše lične podatke od kontrolora i prenijeti ih u potpunosti drugom kontroloru.
 • Pravo na prigovor: možete se protiviti obradi vaših podataka. Mi poštujemo ovo, osim ako nema opravdanih osnova za obradu.

Molimo Vas da se pobrinete da uvijek jasno kažete ko ste, kako bismo bili sigurni da ne mijenjamo ili brišemo bilo kakve podatke pogrešne osobe.

8. Podnošenje žalbe

Ukoliko niste zadovoljni načinom na koji se mi rukujemo (pritužbom na) obradu Vaših ličnih podataka, imate pravo podnijeti pritužbu u Upravu za zaštitu podataka.

9. Kontakt detalji

ACIBADEM SAĞLIK HİZMETLERİ VE TİCARET A.Ş.
KÜÇÜK ÇAMLICA MAH.ORD.PROF. FAHRETTİN KERİM GÖKAY CAD.49/1 ÜSKÜDAR / İSTANBUL
Turska
Web stranica: https://acibadem.ba
Email: international@acibadem.com
Broj telefona: +90 216 544 38 00

Aneks

Really Simple SSL

Really Simple SSL and Really Simple SSL add-ons do not process any personal identifiable information, so the GDPR does not apply to these plugins or usage of these plugins on your website. You can find our privacy policy here.

Complianz | The Privacy Suite for WordPress

Ova veb-stranica koristi Paket privatnosti za WordPress od kompanije Compilanz za prikupljanje zapisa o pristanku. Za ovu funkcionalnost vaša IP adresa je anonimizirana i pohranjena u našoj bazi podataka. Za više informacija pogledajte Complianz Izjavu o privatnosti.

TRETMANI

TEHNOLOGIJA

ACIBADEM

×
Search